0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Begrafenisondernemer Tilburg

Van Gorp Uitvaartzorg in Tilburg

Een goede begrafenisondernemer kan je tot steun zijn. Voor, tijdens en na de uitvaart staat hij voor je klaar. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt crematies en begrafenissen in Tilburg. Wij weten dat een mooi en liefdevol afscheid waardevol is en je de kracht kan geven om verder te gaan.


Voor de uitvaart

Begrafenisondernemer Lowie van Gorp komt thuis op bezoek. Hij bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum. Kies je niet voor thuis, dan kunnen we in Tilburg gebruikmaken van het uitvaartcentrum naast het crematorium. Deze beschikt over 24-uurskamers. Nabestaanden krijgen dan een eigen sleutel van de rouwkamer en kunnen op elk gewenst moment bij de overledene op bezoek gaan om afscheid te nemen. Opbaren is een van de onderwerpen die we met je bespreken.

Alle elementen verdienen onze aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid waardig en passend wordt: persoonlijk, op maat en betaalbaar.

Begrafenis in Tilburg

Tilburg kent veel religieuze en twee algemene begraafplaatsen. De grootste is Centrale Begraafplaats West aan de Hoflaan. Voorafgaand aan de begrafenis kan er een afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in een kerk. Er kan ook gekozen worden voor een samenkomst in een uitvaartcentrum of op een andere voor de overledene bijzondere locatie.

Crematie in Tilburg

Inwoners van Tilburg maken meestal gebruik van Crematorium Tilburg. Deze beschikt over drie aula’s. De kleinste aula is Andante en beschikt over 50 zitplaatsen. Aurora is een middelgrote aula met 120 zitplaatsen. Atrium is de grootste aula. Het aantal zitplaatsen is 180.

Het is ook mogelijk om naar andere crematoria te gaan, bijvoorbeeld in Hilvarenbeek of in Oosterhout. Het belangrijkste is dat de plaats van afscheid nemen bij de overledene en de nabestaanden past.


Neem contact op met Van Gorp Uitvaartzorg voor vragen over een uitvaart in Tilburg.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Ik heb een vraag, bel mij terugIk wil een afspraak makenAnders, nl.

Uw bericht

Geef een reactie