0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Begrafenisondernemer Kaatsheuvel

Van Gorp Uitvaartzorg in Kaatsheuvel

Voor, tijdens en na de uitvaart kan een goede begrafenisondernemer je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg is gevestigd in Kaatsheuvel. Wij verzorgen crematies en begrafenissen. Wij zorgen er altijd voor dat je op een mooie en liefdevolle wijze afscheid kunt nemen.


Voor de uitvaart

Begrafenisondernemer Lowie van Gorp komt thuis op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden.

Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum. Als je voor een uitvaartcentrum kiest, kun je gebruikmaken van onze afscheidskamers in het patronaat in het centrum van Kaatsheuvel.

Naast opbaren praten we over drukwerk, vervoer, bloemen, afscheidsteksten, muziek, begrafenis, crematie etc. Alle elementen krijgen aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid persoonlijk en betaalbaar wordt.

Begrafenis in Kaatsheuvel

Als lokale begrafenisondernemer is Lowie van Gorp op de hoogte van lokale gebruiken.

Kaatsheuvel heeft drie kerken met een eigen begraafplaats. Deze kerken zijn onderdeel van de Parochie Heilige Willibrord. In de Sint Jan De Doper en in de HH. Martelaren van Gorkum kan een katholieke uitvaart worden gehouden. De Sint Jozefkerk is aan de eredienst onttrokken. De begraafplaats bij deze kerk is nog wel in gebruik.

Naast de kerken is er ook nog een kapel gelegen bij zorglocatie De Vossenberg. Ook hier kan men samenkomen om afscheid te nemen.

Crematie in Kaatsheuvel

Inwoners van Kaatsheuvel kunnen gebruikmaken van crematoria in Vlijmen, Tilburg, Hilvarenbeek of Oosterhout. Wij vinden het belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij jou past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk, in een cultureel centrum (bijvoorbeeld De Gildenbond) of in een restaurant (bijvoorbeeld De Landereije).


Neem contact op met Van Gorp Uitvaartzorg voor een uitvaart in Kaatsheuvel.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Ik heb een vraag, bel mij terugIk wil een afspraak makenAnders, nl.

Uw bericht

 

 

Geef een reactie