0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

De generatie van nu

De generatie van nu

“Vader kwam ons altijd halen. Zelfs midden in de nacht. Hij was jarenlang de vaste taxichauffeur van onze vriendengroep.”
Ik zit met een zoon en een dochter aan tafel. Hun vader is overleden.
“We zouden het zo mooi vinden om hem zelf naar het crematorium te rijden. Kan dat? Of mag dat niet?”
Ze willen niets liever dan met zijn eigen auto rijden. We lopen samen naar buiten. Daar staat een Renault Scenic. Dit gaat lukken.

De kinderen die hun eigen vader naar het crematorium reden. Ze blijven me voor altijd bij. Ze staan model voor een nieuwe generatie. Mensen die op een bijzondere wijze vorm en inhoud willen geven aan het afscheid. Dat gaat over alle facetten van de uitvaart. Van de verzorging tot de catering. Alles wordt op persoonlijke wijze ingevuld.

Zo maak ik meestal geen gebruik van standaardkaarten. Die verdwijnen in de la of in de prullenbak. Voor mij is elk mens uniek. Dus ook zijn rouwkaart. Samen met de familie ontwerp ik iets bijzonders. De kaart wordt een uitnodiging voor het afscheid en tegelijkertijd een tastbare herinnering aan de overledene. Zo’n kaart krijgt een mooi plekje in het huis van de ontvanger.

Het succes van Van Gorp Uitvaartzorg is de wens van een nieuwe generatie. Zij bellen rechtstreeks met ons. Ook als er een verzekering is. Deze mensen willen geen onbekende uitvaartleider die van ver weg komt, maar een lokale onderneming met vertrouwde gezichten. Namens hen nemen wij contact om met de verzekeraar. Vaak zijn zij bij ons financieel voordeliger uit.

Mijn collega’s en ik helpen je met afscheid nemen. Tijd, warmte en aandacht zijn daarbij belangrijk. Alles wordt met liefde geregeld. Wil je meer weten over onze bijzondere werkwijze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Wensen_16