0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Kinderen

Kinderbegrafenis

Geen enkele ouder wil de dood van een kind meemaken. Helaas overkomt het vaders en moeders. Zij willen het niet, maar toch moeten zij dan gaan nadenken over de begrafenis of crematie van hun kind.


Persoonlijke kinderuitvaart

Weloverwogen beslissingen nemen is moeilijk als ouder van een overleden kind. Lowie van Gorp weet waarover hij praat. Hij verloor zelf zijn dochter. Hij weet hoe belangrijk het is dat het hele gezin en de directe omgeving betrokken worden bij de uitvaart.

Daar horen niet alleen broertjes en zusjes bij, maar ook de school en andere mensen die dichtbij het kind staan. Samen met het gezin zoeken we naar een afscheid dat bij het kind past.

Voorbereiding kinderbegrafenis

Als je weet dat je kind zal gaan sterven, is het verstandig om nu al kennis met ons te maken. Wij kunnen alvast met je van gedachten wisselen. Misschien zit je met vragen of wil je bepaalde wensen bespreken. Door onze ervaringen kunnen wij ideeën aandragen waar je misschien nog geen weet van hebt. Wij staan open om met je in gesprek te gaan.

We denken graag in mogelijkheden, zodat tijdens de uitvaart goed tot uitdrukking komt wat voor jouw kind belangrijk is geweest. Door ervaring weten wij wat er kan en wat er mag.

Na een kinderuitvaart

Na de uitvaart breekt er een moeilijke periode aan. Geen kortdurende rouw maar een gemis dat levenslang blijft. Dit geldt zeker voor ouders, broers en zussen. Hun levens zijn definitief veranderd. Ook na een kinderuitvaart staan wij voor je klaar.

Door ervaring kunnen wij steun bieden om het leven, hoe moeilijk het ook is, verder op te pakken en je kind te blijven herinneren.

We houden rekening met het kind en met de gezinssituatie. Soms kan het kind zelf bij de voorbereiding betrokken worden. Dat geldt natuurlijk ook voor broers en zussen. Elk gezin is anders en vraagt een eigen benadering. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Geef een reactie