0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Kosten

Wat zijn de kosten van een uitvaart?

Wij zijn altijd duidelijk over kosten. Vanaf onze eerste ontmoeting tot na de uitvaart. Op basis van de wensen maken wij vooraf een overzichtelijke begroting. Onze ervaring is dat deze begroting nauwelijks afwijkt van de factuur die je na de uitvaart van ons ontvangt.


Betaalbaar

Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart betaalbaar is. Vaak worden wij gebeld met de vraag wat een uitvaart kost. Wij zijn meestal voordeliger dan grote uitvaartondernemingen. Volgens de Consumentenbond kost een eenvoudige uitvaart bij deze bedrijven al snel
€ 7.000 en kunnen extra wensen fors aantikken. Wij hanteren scherpere tarieven.

Wensengesprek

Tijdens een zogenaamd wensengesprek bespreken wij alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Na dit gesprek, dat gratis en vrijblijvend is, ontvang je van ons een overzichtelijke samenvatting van de wensen en een gespecificeerde begroting van de kosten. We houden rekening met alle aspecten. Dus ook met een uitvaartverzekering.

Geen verrassingen

Het vergelijken van offertes van uitvaartondernemingen is lastig. De kans is groot dat je appels met peren vergelijkt. Sommige bedrijven hanteren bijvoorbeeld een aannametarief dat niet alle dienstverlening bevat. Je kunt dan voor onaangename verrassingen komen te staan. Daar zit je niet op te wachten. Wij vinden het belangrijk dat jij altijd precies weet waar je aan toe bent.


De wensen bepalen de kosten

Als wij weten wat uw wensen zijn, zijn wij duidelijk over kosten. De voorkeuren bepalen de prijs van de uitvaart. Denk hierbij aan keuzes die gemaakt worden over begraven of cremeren, wijze van opbaren, gelegenheid tot rouwbezoek, rouwkaarten, herinneringsprentjes, overlijdensadvertenties, de uitvoering van de uitvaartkist, het vervoer van de overledene, het inzetten van dragers tijdens de afscheidsceremonie, de locatie van de bijeenkomst, de catering na afloop, etc.


Geef een reactie