0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Over ons

Met liefde geregeld

Onze passie is mensen begeleiden die afscheid moeten nemen van een geliefd persoon. Wij begeleiden uitvaarten op heel persoonlijke wijze.


Achtergrond 

Mijn naam is Lowie van Gorp. Ik ben geboren in 1967 in Waalwijk. Ik woon in Kaatsheuvel en ben getrouwd met Yvonne. We hebben zes kinderen. Helaas is onze dochter Guusje overleden. Ze had kanker en is slechts 10 jaar geworden. Over haar ziekte en de periode na het overlijden heb ik twee boeken geschreven.

 

Passie

Door het geven van lezingen kwam ik in aanraking met de wereld van de uitvaart. Ik raakte geboeid door het werk en volgde de opleiding tot uitvaartbegeleider. Na het behalen van mijn diploma heb ik afscheid genomen van mijn mooie loopbaan als docent en consultant. In 2014 heb ik Van Gorp Uitvaartzorg opgericht.

 

Van Gorp Uitvaartzorg

De afgelopen jaren hebben steeds meer families Van Gorp Uitvaartzorg ingeschakeld voor het regelen van de uitvaart. Naast mezelf zijn er nog drie uitvaartbegeleiders: Mieke Brekelmans, Robin de Bruin en Sjaak van Esch. We worden ondersteund door een team van toegewijde gastvrouwen. Allen werken wij vanuit ons hart. We doen ons werk met liefde.

 


Geef een reactie