0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Uitvaart Tilburg

Uitvaart in Tilburg

Voor een uitvaart in Tilburg kun je Van Gorp Uitvaartzorg inschakelen. Voor, tijdens en na de uitvaart staan wij voor je klaar. Wij weten dat een mooi en liefdevol afscheid waardevol kan zijn. Het kan je de kracht geven om verder te gaan.


Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Tilburg

We komen thuis op bezoek en bespreken dan alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Opbaren is een van de onderwerpen die we bespreken. Alle elementen verdienen aandacht. Denk aan drukwerk, vervoer, bloemwerk, rituelen, de afscheidsbijeenkomst, de samenkomst na de uitvaart, etc.

Het gaat erom dat de totale uitvaart waardig en passend is. Wij hanteren een persoonlijke werkwijze en stellen een uitvaart op maat samen. Wij denken met je mee en dragen ideeën aan. Soms gaat het om rituelen waarvan je het bestaan nog niet kent. Dit zorgt voor een extra dimensie tijdens de uitvaart.

Betaalbare uitvaart in Tilburg

Wij houden voor jou de financiële situatie in de gaten. Vooraf communiceren wij open over prijzen. We stellen een overzichtelijke begroting op. We streven er naar om de kosten zo laag mogelijk te houden. De factuur die je na de uitvaart van ons ontvangt wijkt niet of nauwelijks af van de eerder afgegeven begroting.

Begraven in Tilburg

Tilburg kent religieuze en algemene begraafplaatsen. Voorafgaand aan de begrafenis kan er een afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in een kerk. Er kan ook gekozen worden voor een samenkomst in een uitvaartcentrum of op een andere voor de overledene bijzondere locatie.

Cremeren in Tilburg

Inwoners van Tilburg maken meestal gebruik van Crematorium Tilburg. Deze beschikt over drie aula’s. Het is ook mogelijk om naar andere crematoria te gaan, bijvoorbeeld in Hilvarenbeek of in Oosterhout. Het is belangrijk dat de plaats van de uitvaart bij de overledene en de nabestaanden past.

 


Neem contact op met Van Gorp Uitvaartzorg voor uitvaart Tilburg.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Ik heb een vraag, bel mij terugIk wil een afspraak makenAnders, nl.

Uw bericht

Geef een reactie