0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Uitvaartverzekering

Het maakt niet uit of je wel of niet verzekerd bent

Ook niet bij welke maatschappij. Je kunt altijd een beroep op ons doen. Wij verzorgen vaak begrafenissen en crematies van mensen met een uitvaartverzekering. Tot volle tevredenheid van de nabestaanden.


Wij kunnen altijd de uitvaart verzorgen

Ook als de verzekeraar zelf uitvaarten regelt. Vaak ‘waarschuwen’ verzekeraars dat je duurder uit bent, als je niet voor hen kiest. Omdat onze tarieven lager liggen, kunnen wij je garanderen dat Van Gorp Uitvaartzorg nooit duurder is. Als je een goede verzekering hebt, worden de kosten zelfs in zijn geheel vergoed.

Laat u goed informeren

Vaak gebruiken verzekeraars termen als “bij overlijden bellen met … gevolgd door hun eigen nummer” of ze waarschuwen voor het mislopen van een mogelijke korting. Dit is uitsluitend het gevolg van hun wens de uitvaart te mogen uitvoeren. Je bent hiertoe wettelijk niet verplicht. Je kunt altijd Van Gorp Uitvaartzorg kiezen voor een persoonlijke uitvaart.


Keuzevrijheid

Uit recent onderzoek blijkt dat mensen het erg belangrijk vinden dat ze keuzevrijheid hebben als het gaat om het inschakelen van een uitvaartonderneming. Dat klinkt logisch, want afscheid nemen is moeilijk. Je wilt dan begeleid worden door iemand die bij je past en die je zelf gekozen hebt. Gelukkig kan en mag dat dus altijd; ongeacht waar je verzekerd bent.

Ontzorgen

Van Gorp Uitvaartzorg kan altijd de uitvaart begeleiden. Dit geldt voor natura- en voor kapitaalverzekeringen. Je bent niet gebonden aan de maatschappij waar de polis loopt. Wij verzorgen de aangifte bij de verzekeringsmaatschappij en de uitkering van het geld. Je hebt geen omkijken naar de afhandeling van de verzekering.


 

Geef een reactie