KanjerGuusje is het boek van Lowie van Gorp over het overlijden van zijn dochter Guusje.

Begrafenisondernemer Loon op Zand

Een goede begrafenisondernemer kan je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg is actief in Loon op Zand. Wij verzorgen begrafenissen en crematies. Wij vinden dat ieder mens een mooi en liefdevol afscheid verdient, zodat nabestaanden de kracht kunnen vinden om verder te gaan.

Voor de uitvaart

Lowie van Gorp is begrafenisondernemer en vormt samen met uitvaartverzorgers Sjaak van Esch, Mieke Brekelmans en Robin de Bruin een hecht team. Een van hen komt bij je op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Opbaren is een van de onderwerpen die besproken wordt, want ook laatste verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, afscheidsteksten, muziek, begrafenis, crematie, afscheidsrituelen, etc. verdienen de aandacht. Samen zorgen we voor een waardig afscheid: persoonlijk, op maat en betaalbaar.

Begrafenis in Loon op Zand

Als lokale begrafenisondernemer is Lowie op de hoogte van lokale gebruiken. Dat geldt ook voor onze uitvaartverzorgers Sjaak, Mieke en Robin. Parochie Heilige Willibrord heeft één kerk in Loon op Zand: Sint Jans Onthoofding. Hierin kan een katholieke uitvaart worden gehouden. Er is een kerkhof gelegen aan de Kloosterstraat. Hier kan de overledene worden begraven.

Crematie in Loon op Zand

Inwoners van Loon op Zand kunnen gebruikmaken van crematoria in VlijmenTilburg of Oosterhout. Wij vinden het belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij je past. Vaak is er een afscheidsviering in de aula van het crematorium. Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk of in een cultureel centrum.