KanjerGuusje is het boek van Lowie van Gorp over het overlijden van zijn dochter Guusje.

Begrafenisondernemer Sprang-Capelle

Voor, tijdens en na de uitvaart kan een goede begrafenisondernemer je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt crematies en begrafenissen in Sprang-Capelle. Wij zorgen er altijd voor dat je op een mooie en liefdevolle wijze afscheid kunt nemen.

Voor de uitvaart

Begrafenisondernemer Lowie van Gorp of een van onze uitvaartbegeleiders Mieke Brekelmans, Robin de Bruin of Sjaak van Esch komt thuis op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Opbaren is een van de onderwerpen die we bespreken, want ook laatste verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, afscheidsteksten, muziek, begrafenis, crematie etc. verdienen onze aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid persoonlijk wordt.

Begrafenis Sprang-Capelle

Begrafenisondernemer Lowie en uitvaartbegeleiders Mieke, Robin en Sjaak zijn voor Sprang-Capelle een goede keuze. Geloofsovertuiging speelt voor hen geen rol.

Er zijn in Sprang-Capelle twee begraafplaatsen waarvan we gebruik kunnen maken. De ene is gelegen aan de Heistraat en de andere vind je aan de Tilburgseweg.

Crematie in Sprang-Capelle

Inwoners van Sprang-Capelle kunnen gebruikmaken van crematoria in VlijmenTilburg of Oosterhout. Het is belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij je past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk of in een restaurant.