KanjerGuusje is het boek van Lowie van Gorp over het overlijden van zijn dochter Guusje.

Begrafenisondernemer Waalwijk

Een goede begrafenisondernemer kan je tot steun zijn. Voor, tijdens en na de uitvaart staat hij voor je klaar. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt crematies en begrafenissen in Waalwijk. Door ervoor te zorgen dat je op mooie en liefdevolle wijze afscheid kunt nemen, kun je de kracht vinden om verder te gaan.

Voor de uitvaart

Begrafenisondernemer Lowie van Gorp of een van onze uitvaartverzorgers (Robin de Bruin, Mieke Brekelmans en Sjaak van Esch) komt thuis op bezoek. Zij bespreken alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Alle elementen verdienen onze aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid waardig en passend wordt: persoonlijk, op maat en betaalbaar.

Begrafenis in Waalwijk

Waalwijk heeft acht begraafplaatsen. De grootste is Bloemendaal. Dit is een algemene begraafplaats en is gelegen bij het gelijknamige uitvaartcentrum.

Voorafgaand aan de begrafenis kan er een afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in een kerk, bijvoorbeeld de St. Janskerk, de Antoniuskerk, de Ambrosiuskerk of de Kerk aan de Haven. Er kan ook gekozen worden voor een samenkomst op een ander locatie, bijvoorbeeld in theater De Leest.

Crematie in Waalwijk

Inwoners van Waalwijk kunnen gebruikmaken van crematoria in VlijmenTilburg of Oosterhout. Het is belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij je past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk, in een cultureel centrum of in een uitvaartcentrum.