0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Bijzondere uitvaart

Ieder mens bijzonder

Ieder mens is bijzonder en verdient een eigen afscheid en een bijzondere uitvaart. Er zijn vele mogelijkheden bij een uitvaart. Van een kleine en intieme samenkomst thuis tot een grote en uitbundige afscheidsviering op een bijzondere locatie. Ook voor de dagen tussen het overlijden en het afscheid zijn er vele mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is opbaren in een rieten mand in plaats van in een houten uitvaartkist.

Originele ideeën

Door onze kennis en ervaring kunnen wij je vertellen wat er mogelijk is en wat er is toegestaan. Daarnaast denken wij hardop met je mee en dragen wij originele ideeën aan.

Zo begeleidden wij een tijdje terug het afscheid van een vrouw die Mini Coopers bewonderde. Wij brachten haar echtgenoot op het idee om op de dag van de uitvaart gebruik te maken van de Mini rouwauto.


Altijd een bijzondere uitvaart

Het is belangrijk om op mooie en liefdevolle wijze afscheid te nemen. Het kan je de kracht geven om verder te gaan. Tijd, warmte en aandacht spelen hierbij een grote rol. Samen gaan we ontdekken wat écht belangrijk voor je is. Zo maken we het afscheid bijzonder. De ene keer zit het speciale in de kleur van de uitvaartkist. De andere keer in de vorm van het gedachtenisprentje. Soms gaat het om rituelen waaraan nog niemand gedacht heeft. Bijvoorbeeld het voorlezen van een laatste brief van  vader of moeder, zodat kinderen de kracht kunnen vinden om samen verder te gaan.

Elk afscheid uniek

Bij Van Gorp Uitvaartzorg is elke uitvaart uniek. Wij zorgen ervoor dat elk element bij de overledene en de nabestaanden past. Hierdoor wordt de totale uitvaart bijzonder.

Van de wijze van opbaren (door bijvoorbeeld geen gebruik te maken van een koeling) tot de manier van definitief afscheid nemen (door bijvoorbeeld de as te verstrooien met behulp van ballonnen). Er zijn vele mogelijkheden die we graag aan je voorleggen.


Neem contact op voor een bijzondere uitvaart, Van Gorp Uitvaartzorg denkt graag met u mee!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Ik heb een vraag, bel mij terugIk wil een afspraak makenAnders, nl.

Uw bericht

Geef een reactie