0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Crematie Tilburg

Crematie in Tilburg

Voor een crematie in Tilburg kunt je Van Gorp Uitvaartzorg inschakelen. Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming die crematies verzorgt. Wij weten dat een mooi en liefdevol afscheid waardevol kan zijn. Het kan je de kracht geven om verder te gaan.

Onze uitvaarten zijn persoonlijk, op maat en betaalbaar. Wij laten jouw persoonlijke wensen de boventoon voeren en leveren maatwerk. We luisteren goed naar jouw voorkeuren en komen met ideeën om het afscheid passend en waardig te maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kosten binnen jouw budget blijven.


Crematorium Tilburg

Inwoners van Tilburg maken bij een crematie meestal gebruik van Crematorium Tilburg. Dit crematorium is gelegen aan de Karel Boddenweg en beschikt over drie aula’s. De grootste is Atrium. Deze beschikt over 180 zitplaatsen en is geschikt voor grote groepen.

Voor middelgrote gezelschappen is er Aurora met 120 zitplaatsen. De kleinste aula is Andante. Hier kunnen 50 personen zitten.

Aanwezig zijn bij de invoer

Bij een begrafenis kun je aanwezig zijn bij het dalen van de uitvaartkist in het graf. Op soortgelijke wijze kun je met een klein gezelschap in het crematorium erbij zijn, als de uitvaartkist in de oven wordt ingevoerd. Daarna vindt de crematie plaats.

Wij wijzen nabestaanden altijd op de mogelijkheid om de overledene te begeleiden tot in de ovenruimte.

Andere crematoria

Het is ook mogelijk om naar andere crematoria te gaan. Deze zijn buiten Tilburg gevestigd.

De dichtstbijzijnde crematoria vind je in Hilvarenbeek en in Oosterhout. Het is belangrijk dat de plaats van de crematie bij de overledene en de nabestaanden past.

Technische crematie

Het is niet noodzakelijk om de afscheidsbijeenkomst in de aula van het crematorium te houden. Er kan worden gekozen voor een samenkomst in een kerk, een uitvaartcentrum of een andere locatie. Soms wil men helemaal geen bijeenkomst. Kiest men bewust voor een afscheid in beslotenheid.

Bij een afscheidsbijeenkomst op een andere locatie dan het crematorium of bij een afscheid in stilte kunnen nabestaanden ervoor kiezen om de overledene niet naar het crematorium te begeleiden. We spreken dan van een technische crematie.


Neem contact op met Van Gorp Uitvaartzorg voor vragen over een crematie in Tilburg.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Ik heb een vraag, bel mij terugIk wil een afspraak makenAnders, nl.

Uw bericht

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie