Door een passend afscheid kijk je toch positief terug op een verdrietige periode.
Gastenboek2019-03-19T17:49:00+01:00

Gastenboek

We organiseren altijd een passend afscheid dat het leven van de overleden dierbare weerspiegelt en waar nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken. Laat je inspireren door de uitvaarten die wij mochten verzorgen.

Wijnand

Veel steun gehad aan de sympathieke en gestructureerde werkwijze van Lowie. En aan zijn begrip, empathie en toewijding.

Monique en Marc

Wij kijken terug op een heel mooi en waardig afscheid van onze moeder. Alles klopte tot in de kleinste details. Robin bedankt voor je warme en liefdevolle hulp hierbij. Jij en Brenda hebben alles met liefde geregeld.

Carolijn

Wat me heeft geraakt dat jullie aandacht naar de kleine dingen uitging, die voor ons heel belangrijk waren. Jullie waren oprecht geïnteresseerd in ons gezin en het leven van mijn vader.

Shirley

Mijn vader heeft alles zelf kunnen regelen. Lowie had goede ideeën waardoor het afscheid echt het afscheid van mijn vader is geworden: persoonlijk en warm.

Rogér

De begeleiding voor onze lieve mama is tot in het allerkleinste detail uitermate goed door Mieke verzorgd.

Ook andere collega’s van Mieke hebben zichzelf met liefde en zorg opgesteld. Dit had géén andere organisatie beter gekund! Betrokkenheid en ontzorgen met stip op 1!

Saskia

Met een warm gevoel denk ik terug aan de verdrietigste dag van mijn leven.

Sonja

Al tijdens het eerste contact met Robin, voorafgaand aan het overlijden van mijn vader, viel er een last van mijn schouders en wist ik dat we in goede handen waren.

Elly

Geen kist, maar een mooie mand. Geen normale rouwauto, maar een auto die mijn zus heel mooi vond.

Eveline

Liefdevol, respectvol, persoonlijk, vakkundig, oog voor detail en recht uit het hart. Dankjewel Lowie; het zijn de kleine dingen die het doen…

Ben

Lowie heeft geholpen met het in elkaar zetten van de avondwake en de eucharistieviering. Hierbij hield hij volop rekening met mijn persoonlijke wensen.

Arie

Nu alles achter de rug is kijken we terug op een mooi afscheid. Dit alles vakkundig en inderdaad met liefde geregeld. Mieke, dankjewel voor alle steun en goede zorg.

Pascalle

Wat zijn jullie liefdevolle en warme mensen!! Jullie hebben ons geholpen om van een verdrietige week ook een hele mooie week te maken.

Wil jij ook een reactie achterlaten, graag. Stuur dan een e-mail naar: info@vangorpuitvaartzorg.nl.

Go to Top