Door een passend afscheid kijk je toch positief terug op een verdrietige periode.
Gastenboek2019-03-19T17:49:00+01:00

Gastenboek

We organiseren altijd een passend afscheid dat het leven van de overleden dierbare weerspiegelt en waar nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken. Laat je inspireren door de uitvaarten die wij mochten verzorgen.

Shirley

Mijn vader heeft alles zelf kunnen regelen. Lowie had goede ideeën waardoor het afscheid echt het afscheid van mijn vader is geworden: persoonlijk en warm.

Carolijn

Wat me heeft geraakt dat jullie aandacht naar de kleine dingen uitging, die voor ons heel belangrijk waren. Jullie waren oprecht geïnteresseerd in ons gezin en het leven van mijn vader.

Arie

Nu alles achter de rug is kijken we terug op een mooi afscheid. Dit alles vakkundig en inderdaad met liefde geregeld. Mieke, dankjewel voor alle steun en goede zorg.

Elly

Geen kist, maar een mooie mand. Geen normale rouwauto, maar een auto die mijn zus heel mooi vond.

Saskia

Met een warm gevoel denk ik terug aan de verdrietigste dag van mijn leven.

Pascalle

Wat zijn jullie liefdevolle en warme mensen!! Jullie hebben ons geholpen om van een verdrietige week ook een hele mooie week te maken.

Monique

Wij zijn uitstekend begeleid bij het afscheid van mijn vader. Robin is een hartelijke man die ons heel goed heeft geholpen. Hij maakt het stukje “met liefde geregeld” waar door zijn empathische uitstraling.

Ben

Lowie heeft geholpen met het in elkaar zetten van de avondwake en de eucharistieviering. Hierbij hield hij volop rekening met mijn persoonlijke wensen.

Wijnand

Veel steun gehad aan de sympathieke en gestructureerde werkwijze van Lowie. En aan zijn begrip, empathie en toewijding.

Eveline

Liefdevol, respectvol, persoonlijk, vakkundig, oog voor detail en recht uit het hart. Dankjewel Lowie; het zijn de kleine dingen die het doen…

Sonja

Al tijdens het eerste contact met Robin, voorafgaand aan het overlijden van mijn vader, viel er een last van mijn schouders en wist ik dat we in goede handen waren.

Wil jij ook een reactie achterlaten, graag. Stuur dan een e-mail naar: info@vangorpuitvaartzorg.nl.