Onlangs was er een grote uitvaartverzekeraar in het nieuws die al enige tijd kampt met financiële problemen. We merkten het meteen. Mensen begonnen ons te bellen en mailen met vragen over de waarde van hun verzekeringspolissen. Ze zijn bezorgd of ze nog wel een uitvaart kunnen betalen met de naturaverzekering of de kapitaalverzekering die ze ooit hebben afgesloten.

O ja, dat moest ik nog regelen

Ook hebben ze soms een aantal oude polissen in hun bezit waarvan ze de herkomst niet weten. Zo’n nieuwsbericht schudt hen dan wakker: ‘O ja, dat moest ik nog regelen.’ Laatst kwam nog iemand op kantoor met drie polissen, waarvan één van vlak na de oorlog. Hij dacht echt dat die niets meer waard waren. Wat was hij opgelucht toen we hem konden vertellen dat ze samen nog genoeg waarde hadden om een hele uitvaart te bekostigen.

TIP: jouw uitvaartverzekering is vaak meer waard dan je dacht

Wij hebben veel ervaring in het uitzoeken van verzekeringspolissen. Van elke polis lukt het ons de waarde te achterhalen, ook al is het een oude. Verder is het zo dat nieuwe polissen vaak meer waard zijn dan je dacht. Heel vaak zijn nabestaanden verrast over wat ons onderzoek oplevert.

Wij regelen met liefde voor iedereen een begrafenis of crematie, ongeacht waar de verzekering is afgesloten. Wij doen aangifte bij de verzekeraar en regelen de administratieve afwikkeling en uitbetaling van elke polis. Zo brengen wij duidelijkheid in de uitvaartkosten en ontzorgen wij de nabestaanden.

Vrijblijvend advies

Wil je ook laten uitzoeken hoeveel waarde jouw begrafenisverzekering vertegenwoordigt? Wij zoeken vrijblijvend en kosteloos voor je uit hoeveel de waarde bedraagt. Loop gerust een keer bij ons binnen of neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en maken voor jou een gratis persoonlijk dossier met een overzicht van de huidige waarde van al jouw polissen.

Mieke Brekelmans
mobiel: (06) 5085 2511
mail: mieke@vangorpuitvaartzorg.nl
Van Gorp Uitvaartzorg, Hoofdstraat 32, Kaatsheuvel
tel. (0416) 851 405