0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Over ons

Met liefde geregeld

Onze passie is mensen begeleiden die afscheid moeten nemen van een geliefd persoon. Tijd, warmte en aandacht zijn onze uitgangspunten.


Lowie 

Lowie van Gorp verliest in 2011 zijn dochter Guusje. Ze was pas 10 jaar. Over de ziekteperiode en de tijd na het overlijden schrijft hij twee boeken: KanjerGuusje en We houden je vast. Door het geven van lezingen komt hij in aanraking met de wereld van de uitvaart. Hij volgt de opleiding tot uitvaartbegeleider en richt Van Gorp Uitvaartzorg op.

 

Mieke

Vanaf de oprichting in 2014 is Mieke Brekelmans betrokken bij het bedrijf. Samen met Lowie legt ze de basis voor de persoonlijke en eigentijdse werkwijze. Een team van toegewijde gastvrouwen ondersteunt de begeleiding van de uitvaarten. Samen zorgen zij ervoor dat families en vrienden met een goed gevoel afscheid kunnen nemen.

 

Robin en Sjaak

In 2017 komen Robin de Bruin en Sjaak van Esch het team versterken. Ze hebben veel ervaring in de uitvaartzorg en voelen zich thuis in het bedrijf. Zij vinden het prettig om te werken binnen een kleinschalige uitvaartonderneming. Net zoals Lowie en Mieke werken Robin en Sjaak vanuit hun hart. Ze doen hun werk met liefde.

 


Geef een reactie