KanjerGuusje is het boek van Lowie van Gorp over het overlijden van zijn dochter Guusje.

Een zorgzame uitvaartbegeleider

Ieder mens leeft anders. Ieder mens verdient een eigen uitvaart. Een afscheid dat mooi en liefdevol is. Een goede uitvaartbegeleider helpt je hierbij. Lowie van Gorp startte in 2014 als uitvaartbegeleider. Hij richtte Van Gorp Uitvaartzorg op. Naast Lowie zijn er drie andere uitvaartverzorgers: Mieke Brekelmans, Robin de Bruin en Sjaak van Esch. Zij begeleiden je stap voor stap. Dit doen ze voor, tijdens en na de uitvaart.

Een uitvaart op maat

Wij zoeken naar een gepaste afstemming op de wensen van de overledene en de nabestaanden. Tijd, warmte en aandacht spelen hierbij een belangrijk rol. Tussen overlijden en uitvaart hebben we vaak contact.

Elk element krijgt de aandacht die het verdient: de laatste verzorging, het opbaren van de overledene, de rouwkaarten, de gedachtenisprentjes, het vervoer op de dag van de uitvaart, bloemwerk, de afscheidsbijeenkomst, de teksten, de rituelen, etc. We maken goede afspraken: wat verzorgt u zelf en wat regelen wij voor u. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid mooi en waardig is.

De persoonlijke uitvaartbegeleider

Een goede uitvaartbegeleider neemt rust en tijd om het afscheid voor te bereiden en laat jouw persoonlijke uitvaartwensen de boventoon voeren.

Wij vertellen je niet alleen wat er kan en wat er mag. Wij denken met je mee en komen met originele ideeën. Wij dragen rituelen aan die bij de overledene en de nabestaanden passen.

Maak kennis met ons team

Zekerheid over kosten van de uitvaart

Wij vinden dat een uitvaartbegeleider ook de financiële situatie in de gaten moet houden. Daarom communiceren wij altijd open over prijzen en streven we er naar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Na de uitvaart ontvang je van ons de factuur die niet of nauwelijks afwijkt van de eerder afgegeven begroting.

Ook als u elders verzekerd bent

Wij regelen vaak begrafenissen en crematies voor mensen met een uitvaartverzekering. Bij Van Gorp Uitvaartzorg kunt je altijd terecht. Ook als de verzekering volgens de polis een pakket aan goederen en diensten uitkeert. De waarde van dit pakket kun je bij ons vrij besteden. Samen met de uitvaartbegeleider van Van Gorp Uitvaartzorg bepaal je zelf hoe de uitvaart eruit gaat zien.