0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Begeleiding

Goede uitvaartbegeleiding

Mooi en liefdevol afscheid nemen is waardevol. Het kan je de kracht geven om verder te gaan. Goede uitvaartbegeleiding kan je tot steun zijn. Stap voor stap begeleiden wij je voor, tijdens en na de uitvaart.


Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Jouw persoonlijke uitvaartwensen stellen we centraal. We nemen tijd om je te begeleiden. De meerderheid van de mensen bereidt hun uitvaart samen met ons voor. Hierdoor weten wij wat écht belangrijk voor hen is. Niet iedereen wil of kan de begrafenis of crematie vooraf regelen. Ook als het overlijden onverwacht komt, nemen wij de rust en de tijd om ervoor te zorgen dat persoonlijke wensen de boventoon voeren.

Uitvaartbegeleiding is maatwerk

Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek en eigen afscheid. De uitvaart wordt op maat samengesteld. Elk element krijgt aandacht: de laatste verzorging, het opbaren, het drukwerk, het vervoer, de bloemen, de afscheidsbijeenkomst, de rituelen, etc. We stemmen af wat de naasten zelf doen en wat wij kunnen verzorgen. Er ontstaat een mooi en liefdevol afscheid dat je met vertrouwen kunt omarmen.

Wij denken graag hardop met je mee en dragen ideeën aan waar je misschien nog geen weet van hebt. Wij stemmen rituelen passend op de overledene af. Dit zorgt voor een extra dimensie tijdens de uitvaart.


Betaalbare uitvaart

Bij de grote ondernemingen kost een eenvoudige uitvaart al snel € 7000 en kunnen extra wensen flink aantikken (bron: Consumentenbond). Wij hebben geen dure managers en geen grote kantoren. Hierdoor zijn wij stukken voordeliger.

Een mooie en persoonlijke uitvaart hoeft niet duur te zijn. Onze benadering is persoonlijk en kleinschalig en wij nemen alle tijd om je te begeleiden. We werken nauw samen met gespecialiseerde partners. Mensen die werken met passie. Hierdoor is onze prijs-kwaliteitverhouding voor jou erg gunstig.


Geef een reactie