Duidelijkheid over uitvaartkosten

Op basis van jouw wensen maken wij een overzichtelijke begroting. Bij de meeste uitvaarten die wij regelen, heeft de overledene een verzekering. Of je nu verzekerd bent bij Dela, Ardanta (voorheen Memento Mori) of elders, je kunt ons altijd direct inschakelen bij een overlijden. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en spelen er geen andere prioriteiten mee.

In deze verdrietige periode wil je niet bezig zijn met uitvaartkosten en verzekeringen. Toch is het belangrijk om te weten wat past in jouw budget. Wij geven je graag een helder overzicht.

Verzekerd van een
afscheid dat past

We zijn graag jouw eerste aanspreekpunt en fungeren regelmatig als tussenpersoon tussen jou en de uitvaartverzekering. Met elke verzekering kun je bij ons terecht. Wij nemen de communicatie op ons, zodat jij je puur richt op het naderende afscheid. In een wirwar van polispapieren, scheppen wij overzicht.

In deze verdrietige periode wil je niet bezig zijn met uitvaartkosten en verzekeringen. Toch is het belangrijk om te weten wat past in jouw budget. Wij geven je graag een helder overzicht.

Helder
totaaloverzicht

Het administratieve gedeelte van een uitvaart is niet iets waar je hoofd naar staat in deze verdrietige periode. We adviseren je en nemen het organiseren uit handen. Wij communiceren altijd duidelijk over kosten. Betaalbaarheid is belangrijk. In onze afscheidskamers kom je zo vaak langs als je wilt, zonder omkijken naar de kosten. Je betaalt niet voor elk bezoek.

Betaalbaar en toch
talloze mogelijkheden

Veel mensen denken dat een uitvaart enorm in de kosten loopt, maar als we samen vanaf het begin de voor jou betaalbare opties in kaart brengen, zijn er ook voor een kleine beurs enorm veel mogelijkheden. Wij kennen de prijzen in de markt en weten dus ook wat voor beweegruimte je hebt in jouw kostenplaatje.

We zijn er om met liefde het afscheid te regelen van jouw dierbare. We steunen je op emotioneel vlak, organiseren alles, zorgen voor een helder kostenoverzicht en blijven binnen de vooraf opgestelde begroting.

Maak een vrijblijvende afspraak