0416 85 14 05

Van Gorp Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging

Goede uitvaartverzorging met Van Gorp uitvaartzorg

Mooi en liefdevol afscheid nemen is belangrijk. Het kan enorm waardevol zijn en je de kracht geven om verder te gaan. Voor, tijdens en na de uitvaart begeleiden wij je stap voor stap. Bij de verzorging van de uitvaart staan tijd, warmte en aandacht centraal.


Een persoonlijke uitvaart

Jouw persoonlijke uitvaartwensen laten wij de boventoon voeren. Wij nemen de tijd, omdat we willen weten wat écht belangrijk voor jou is. Wij denken met je mee, komen met ideeën en zorgen ervoor dat de rituelen rondom het afscheid bij jou passen.

Neem contact op!

Uitvaartverzorging op maat

Elke uitvaart wordt door ons op maat samengesteld, omdat ieder mens bijzonder is en een eigen afscheid verdient. Elk element is belangrijk. Denk aan de verzorging van het lichaam van de overledene, de wijze van opbaren, de rouwkaart, het gedachtenisprentje, de uitvaartkist of –mand, de bijeenkomst op de dag van de uitvaart, het schrijven van teksten, etc. In goed overleg bepalen wat je zelf gaat doen en wat wij voor jou kunnen verzorgen. Het is belangrijk dat je een mooi en liefdevol afscheid met vertrouwen kunt omarmen.


Met een uitvaartverzekering

Wij hebben veel begrafenissen en crematies verzorgd voor mensen met een uitvaartverzekering. Steeds meer mensen weten dat ze vrij kunnen kiezen. Waar je ook verzekerd bent, wij kunnen altijd de uitvaart verzorgen. We hebben een goede samenwerking met verzekeraars. Zowel voor verzekeringen die geld uitkeren, als voor polissen die recht geven op een pakket van goederen en diensten. Wij verzorgen na het overlijden de aangifte bij de verzekeringsmaatschappij en de administratieve afhandeling van de polis. Altijd tot volle tevredenheid van de nabestaanden.

Betaalbare uitvaartverzorging

Volgens de Consumentenbond kost een eenvoudige uitvaart als snel € 7000 en tikken extra wensen flink aan. Omdat wij persoonlijk en kleinschalig werken, zijn wij voordeliger. Wij nemen de tijd om je te begeleiden.

We werken samen met gespecialiseerde partners. Mensen die werken vanuit hun hart. Hierdoor ben je bij Van Gorp Uitvaartzorg zeker van een persoonlijk en betaalbaar afscheid.


Neem contact op voor uitvaartverzorging, Van Gorp Uitvaartzorg denkt graag met u mee!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Ik heb een vraag, bel mij terugIk wil een afspraak makenAnders, nl.

Uw bericht

Geef een reactie