Vacature: Gewaardeerde Gastdame (m/v)

Door hun vriendelijke werkwijze worden onze gastdames enorm gewaardeerd. Zij zorgen voor een sfeer van gastvrijheid en aandacht voor alle mensen bij een uitvaart.

Wat ga je doen bij Van Gorp Uitvaartzorg?

Een uitvaart zonder onze gewaardeerde gastdames is ondenkbaar. Zij ontvangen genodigden, beantwoorden vragen, helpen mensen die slecht ter been zijn, nemen jassen aan, wijzen de weg, etc.

Daarnaast helpen zij bij het uitdelen van gedachtenisprentjes, het dragen van bloemstukken, het begeleiden van de overledene in de kerk of crematorium en soms helpen zij zelfs bij het dalen van de uitvaartkist in het graf.

Achter de schermen helpen onze gastdames bij het inrichten van de schriftelijke condoleance, regelen ze de logistiek op de begraafplaats en helpen ze bij het opruimen.

Van Gorp Uitvaartzorg is actief in Waalwijk, Kaatsheuvel en omgeving. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en vriendelijk. Met liefde verzorgen wij uitvaarten.

Wil jij graag gastdame worden bij Van Gorp Uitvaartzorg?

De functie is geschikt voor vrouwen en mannen die onregelmatig en op korte termijn tijd kunnen vrijmaken, graag in teamverband werken en affiniteit hebben met het ondersteunend aanwezig zijn in een periode dat mensen kwetsbaar en verdrietig zijn.

Onze gastdames zien er altijd netjes en representatief uit.

De functie van gastdame levert geen structurele bijverdienste op. Per uitvaart ontvang je een vergoeding.

Heb je interesse?

Mail dan voor 29 november 2021 je

  • motivatie
  • foto
  • curriculum vitae (cv)

naar info@vangorpuitvaartzorg.nl

Je kunt je mail richten aan Yvonne van Gorp.