Van Gorp Uitvaartzorg is actief in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk en omgeving. Wij verzorgen uitvaarten waarbij alles met liefde geregeld wordt.

Een uitvaart zonder onze gewaardeerde gastvrouwen is ondenkbaar. Zij ontvangen genodigden, beantwoorden vragen, helpen mensen die slecht ter been zijn, nemen jassen aan, wijzen de weg, etc.

Daarnaast helpen zij bij het uitdelen van gedachtenisprentjes, het dragen van bloemstukken, het begeleiden van de overledene in de kerk of crematorium en soms helpen zij zelfs bij het dalen van de uitvaartkist in het graf.

Achter de schermen helpen onze gastvrouwen bij het inrichten van de schriftelijke condoleance, regelen ze de logistiek op de begraafplaats en helpen ze bij het opruimen.

Door hun persoonlijke betrokkenheid worden onze gastvrouwen enorm gewaardeerd. Zij zorgen voor een sfeer van gastvrijheid en aandacht voor alle betrokkenen tijdens een uitvaart.

Wil jij gastvrouw worden bij Van Gorp Uitvaartzorg?

De functie is geschikt voor vrouwen en mannen die onregelmatig en op korte termijn tijd kunnen vrijmaken, graag in teamverband werken en affiniteit hebben met het ondersteunend aanwezig zijn in een periode dat mensen kwetsbaar en verdrietig zijn.

Onze gastvrouwen zien er altijd netjes en representatief uit.

De functie van gastvrouw levert geen structurele bijverdienste op. Per uitvaart ontvang je een vergoeding.

Heb je interesse?

Mail dan voor 12 september 2020 je

  • motivatie
  • foto
  • curriculum vitae (cv)

naar info@vangorpuitvaartzorg.nl

Je kunt je mail richten aan Yvonne van Gorp.