Betrokken uitvaartverzorger

In tien jaar tijd is Van Gorp Uitvaartzorg uitgegroeid tot een begrip in onze omgeving. Wij zijn een klein bedrijf met een duidelijke visie. Onze mensen werken vanuit hun hart.

Persoonlijke gids
Als je uitvaartverzorger wordt bij ons bedrijf, ben je voor families hun persoonlijke gids. Je kunt goed luisteren, adviseren en inspireren. Vanaf het eerste contact voer je de regie. Je regelt en organiseert alle stappen rondom het afscheid. Denk daarbij aan opbaren, drukwerk, kist, vervoer en afscheidslocatie. Voor alle betrokkenen bij de uitvaart ben jij het aanspreekpunt. Mensen hebben vertrouwen in jou.

Samen
Je haalt voldoening uit je werk bij Van Gorp Uitvaartzorg. Je draagt onze visie uit en bent een trotse ambassadeur van ons bedrijf. Daarbij werk je samen met een team van fijne collega’s die altijd bereid zijn om jou te helpen. Zij zijn allemaal betrokken, zorgzaam en vriendelijk.

Allround
Onze uitvaartverzorgers zijn allround. Vanaf het moment van overlijden begeleid je een familie. Je helpt ook vaak bij het voorbereiden van de afscheidsbijeenkomst met teksten, muziek en beelden die passen bij de overledene. Tijdens de uitvaart treed je regelmatig op als spreker. Het afscheid wordt een ode aan het leven. Een eerbetoon dat verbinding schept en troost biedt.

Jij neemt mee
Je bent een kei in plannen en organiseren. Je bent creatief en denkt in oplossingen. Je kunt je goed verplaatsen in mensen en situaties, rust bewaren en overzicht houden.
Je bent vaardig met computers. Werken met programma’s als Word, Excel en PowerPoint gaat je goed af. Je denkt en werkt op HBO of WO niveau. Je woont in ons werkgebied en je hebt een rijbewijs.

Afwisseling
Uitvaartverzorger zijn bij ons bedrijf is meer een levensstijl dan een baan. Omdat het aantal uitvaarten telkens anders is, is er een grote afwisseling in hele rustige en drukke weken.
Sommige dagen weet je niet hoe laat je ’s avonds thuis bent. Werken in weekenden en op feestdagen is voor jou geen probleem. Het kan zelfs voorkomen dat je midden in de nacht de telefoon opneemt om een familie te gaan helpen.

Jij ontvangt
Een betekenisvolle en afwisselende baan in een organisatie die je ruimte biedt voor initiatief, vrijheid en vertrouwen. Door jouw betrokken werkwijze ontvang je veel waardering van families.
Om je werk goed te kunnen doen, krijg je een leaseauto, Macbook en iPad.
De functie van uitvaartverzorger wordt beloond volgens de CAO Uitvaartbranche, schaal 5B. Je komt ons team versterken voor 32 of 40 uur per week. Dit is een gemiddeld aantal, omdat er rustige en drukke periodes zijn.
Het eerste jaar krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Als we daarna beiden tevreden zijn over onze samenwerking, wordt deze omgezet in een vast contract.

Opleiding
Samenwerking binnen ons team is belangrijk. Daarom word je de eerste maanden goed ingewerkt. Spreekt deze functie jou aan, maar heb je nog geen ervaring? Wij leren je graag het vak in de praktijk. Bevalt het goed? Houd er dan rekening mee dat we je vragen om met de opleiding tot uitvaartverzorger te starten.

Interesse
Wil je uitvaartverzorger worden bij Van Gorp Uitvaartzorg?
Mail dan voor vrijdag 27 september 2024 je
• motivatie
• foto
• curriculum vitae (cv)
naar [email protected]
Je kunt je mail richten aan Yvonne van Gorp.