Uitvaart in Dongen

Voor, tijdens en na de uitvaart kan een goede uitvaartonderneming je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt crematies en begrafenissen. Wij geloven dat liefde mensen verbindt. Onze missie is jou helpen met liefde afscheid te nemen, zodat je je verbonden voelt met de mensen die belangrijk voor jou zijn.

Voor de uitvaart

Uitvaartondernemer Lowie van Gorp of een van onze uitvaartverzorgers komt thuis op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden.

Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum. Als je voor een uitvaartcentrum kiest, kun je gebruikmaken van onze afscheidskamers in het patronaatsgebouw in het centrum van Kaatsheuvel.

Naast opbaren praten we over verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, muziek, cremeren of begraven, etc. Alle elementen krijgen aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid liefdevol en persoonlijk wordt.

Begrafenis in Dongen

Onze uitvaartverzorgers zijn op de hoogte van lokale gebruiken.

Als er sprake is van een begrafenis, vindt er vaak eerst een afscheidsviering plaats in de kerk. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een andere locatie.

Dongen heeft een gemeentelijke begraafplaats De Kremer. Daarnaast is het sinds 2021 mogelijk om in de natuur te worden begraven op Huis ter Heide.

Crematie in Dongen

Inwoners van Dongen kunnen gebruikmaken van crematoria in Tilburg of Oosterhout. Wij vinden het belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij jou past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk, in een cultureel centrum of in een restaurant.