Uitvaartonderneming in Loon op Zand

Een goede uitvaartonderneming kan je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg is actief in Loon op Zand. Wij verzorgen begrafenissen en crematies. Wij geloven dat liefde mensen verbindt. Ieder mens verdient een mooi en liefdevol afscheid, zodat naasten de kracht kunnen vinden om verder te gaan.

Voor de uitvaart

Lowie van Gorp is uitvaartondernemer en vormt samen met onze uitvaartverzorgers een hecht team. Een van hen komt bij je op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Opbaren is een van de onderwerpen die besproken wordt, want ook laatste verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, muziek, cremeren of begraven, etc. verdienen de aandacht. Samen zorgen we voor een waardig afscheid: persoonlijk en op maat.

Begrafenis in Loon op Zand

Als lokale begrafenisondernemer is Lowie op de hoogte van lokale gebruiken. Dat geldt ook voor onze uitvaartverzorgers. Parochie Heilige Willibrord heeft één kerk in Loon op Zand: Sint Jans Onthoofding. Hierin kan een katholieke uitvaart worden gehouden. Er is een kerkhof gelegen aan de Kloosterstraat. Hier kan de overledene worden begraven. Daarnaast is het vanaf 2021 mogelijk om in de natuur begraven te worden op Huis ter Heide.

Crematie in Loon op Zand

Inwoners van Loon op Zand kunnen gebruikmaken van crematoria in Tilburg, Vlijmen of Oosterhout. Wij vinden het belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij jou past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium. Vaak is er een afscheidsviering in de aula van het crematorium. Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk of in een cultureel centrum.