Uitvaart in Waspik

Voor, tijdens en na de uitvaart kan een goede uitvaartonderneming jou tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt crematies en begrafenissen in Waspik. Wij geloven dat liefde mensen verbindt. We zorgen ervoor dat jij op een mooie en liefdevolle wijze afscheid kunt nemen.

Voor de uitvaart

Een van onze uitvaartverzorgers komt thuis op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden.

Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum. Als je voor een uitvaartcentrum kiest, kun je gebruikmaken van onze afscheidskamers in het patronaatsgebouw in het centrum van Kaatsheuvel.

Naast opbaren praten we over verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, muziek, cremeren of begraven, etc. Alle elementen krijgen aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid liefdevol persoonlijk wordt.

Begrafenis in Waspik

Onze uitvaartverzorgers zijn op de hoogte van lokale gebruiken.

Zij begeleiden je vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Je kunt kiezen voor een graf op een traditionele begraafplaats. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor een laatste rustplaats in de natuur, bijvoorbeeld op Huis ter Heide bij De Moer.

Crematie in Waspik

Inwoners van Waspik kunnen gebruikmaken van crematoria in Tilburg, Oosterhout of Vlijmen. Wij vinden het belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij jou past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk, in een cultureel centrum of in een restaurant.