Uitvaartonderneming in Waalwijk

Een goede uitvaartonderneming kan je tot steun zijn. Voor, tijdens en na de begrafenis of crematie staan wij voor je klaar. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Waalwijk. Wij geloven dat liefde mensen verbindt. Door ervoor te zorgen dat je op mooie en liefdevolle wijze afscheid kunt nemen, kun je de kracht vinden om verder te gaan.

Voor de uitvaart

Onze uitvaartverzorgers komen thuis op bezoek en bespreken alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Alle elementen, zoals laatste verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, muziek, cremeren of begraven, etc., verdienen onze aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid persoonlijk en liefdevol wordt.

Begrafenis in Waalwijk

Waalwijk heeft acht begraafplaatsen. De grootste is Bloemendaal. Dit is een algemene begraafplaats.

Voorafgaand aan de begrafenis kan er een afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in een kerk, bijvoorbeeld de St. Janskerk, de Antoniuskerk, de Ambrosiuskerk of de Kerk aan de Haven. Er kan ook gekozen worden voor een samenkomst op een ander locatie, bijvoorbeeld in theater De Leest.

Crematie in Waalwijk

Inwoners van Waalwijk kunnen gebruikmaken van crematoria in VlijmenTilburg of Oosterhout. Het is belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij je past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk of in een cultureel centrum.