Uitvaartonderneming in Kaatsheuvel

Voor, tijdens en na de uitvaart kan een goede uitvaartonderneming je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg is gevestigd in Kaatsheuvel. Wij verzorgen crematies en begrafenissen. Wij geloven dat liefde mensen verbindt. We helpen je met liefde afscheid te nemen, zodat jij je verbonden voelt met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Voor de uitvaart

Uitvaartondernemer Lowie van Gorp of een van onze uitvaartverzorgers komt thuis op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden.

Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum. Als je voor een uitvaartcentrum kiest, kun je gebruikmaken van onze afscheidskamers in het patronaatsgebouw in het centrum van Kaatsheuvel.

Naast opbaren praten we over de laatste verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, muziek, cremeren of begraven, etc. Alle elementen krijgen aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid persoonlijk wordt.

Begrafenis in Kaatsheuvel

Als lokale begrafenisondernemer is Lowie op de hoogte van lokale gebruiken. Dat geldt ook voor onze uitvaartverzorgers.

Kaatsheuvel heeft drie kerken met een eigen begraafplaats. Deze kerken zijn onderdeel van de Parochie Heilige Willibrord. In de Sint Jan De Doper en in de HH. Martelaren van Gorkum kan een katholieke uitvaart worden gehouden. De Sint Jozefkerk is aan de eredienst onttrokken. De begraafplaats bij deze kerk is nog wel in gebruik.

Wie toch voor begraven kiest, maar geen gebruik wil maken van de katholieke begraafplaats, kan kiezen voor een plaats in de natuur. Natuurbegraven is in onze gemeente mogelijk op Huis ter Heide.

Crematie in Kaatsheuvel

Inwoners van Kaatsheuvel kunnen gebruikmaken van crematoria in Tilburg, Vlijmen, of Oosterhout. Wij vinden het belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij jou past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk, in een cultureel centrum (bijvoorbeeld Het KlavierDe Gildenbond) of in een restaurant (bijvoorbeeld Chalet Fontaine).