Uitvaart in Sprang-Capelle

Voor, tijdens en na de uitvaart kan een goede uitvaartonderneming je tot steun zijn. Van Gorp Uitvaartzorg verzorgt crematies en begrafenissen in Sprang-Capelle. Wij geloven dat liefde mensen verbindt. Door met liefde afscheid te nemen, voel je je verbonden met de mensen die belangrijk voor jou zijn.

Voor de uitvaart

Uitvaartondernemer Lowie van Gorp of een van onze uitvaartverzorgers komt thuis op bezoek en bespreekt alles wat er rondom de uitvaart geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van opbaren: thuis of in een uitvaartcentrum.

Opbaren is een van de onderwerpen die we bespreken, want ook de laatste verzorging, drukwerk, vervoer, bloemen, muziek, cremeren of begraven, etc. verdienen onze aandacht om ervoor te zorgen dat het afscheid liefdevol en persoonlijk wordt.

Begrafenis in Sprang-Capelle

Begrafenisondernemer Lowie en onze uitvaartverzorgers zijn voor Sprang-Capelle een goede keuze. Geloofsovertuiging speelt voor hen geen rol.

Er zijn in Sprang-Capelle twee begraafplaatsen waarvan we gebruik kunnen maken. De ene is gelegen aan de Heistraat en de andere vind je aan de Tilburgseweg.

Als je in de natuur begraven wilt worden, dan is Huis ter Heide een goede keuze.

Crematie in Sprang-Capelle

Inwoners van Sprang-Capelle kunnen gebruikmaken van crematoria in Tilburg, Vlijmen of Oosterhout. Het is belangrijk dat je voor een locatie kiest die bij je past. Vaak is er een plechtigheid in de aula van het crematorium.

Het kan bij de uitvaart ook anders. Voorafgaand aan de crematie kunnen we samenkomen op een andere locatie. Bijvoorbeeld thuis, in een kerk of in een restaurant.