Liefde verbindt ons

Wij verzorgen uitvaarten in Kaatsheuvel, Waalwijk en alle omliggende plaatsen.

We helpen je vanuit ons hart en onze visie. Je wordt begeleid door een vaste uitvaartverzorger. Jouw persoonlijke gids die naar je luistert, je adviseert en inspireert.

De uitvaart wordt met warmte en liefde verzorgd. Het afscheid wordt een ode aan het leven. Een eerbetoon dat verbinding schept en troost biedt.

Waarom Van Gorp Uitvaartzorg? Omdat liefde mensen verbindt.

We helpen je

Je kunt ons dag en nacht bellen. We zijn bereikbaar op (0416)851405 en op (06)83703388. Je wordt altijd meteen geholpen door een van onze medewerkers.

Wij zijn een zelfstandige onderneming. Ook met een verzekering ben je bij ons welkom voor een goed verzorgde uitvaart. We regelen voor jou alles met de verzekeraar.

Inspiratie

Er is veel mogelijk. Maak keuzes die bij jou passen.

Het is goed om je te laten inspireren. Daarom bieden wij je ideeën.

Ben je op zoek naar een mooie tekst voor de rouwkaart? Wil je weten welke vormen van vervoer er mogelijk zijn? Ben je op zoek naar passende muziek? Wil je weten wat begraven in de natuur op Huis ter Heide inhoudt?

Neem dan een kijkje onder het kopje Inspiratie.

Stappenplan

De periode tussen overlijden en uitvaart is kort. Er is weinig tijd om lang na te denken. Je neemt veel beslissingen. Waar wordt de overledene opgebaard? Kiezen we voor cremeren of begraven? Waar vindt de uitvaart plaats? Welke tekst komt er op de kaart? Welke bloemen liggen er op de kist? Wie spreken er bij het afscheid? Het zijn vragen die beantwoord moeten worden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Ons stappenplan geeft je houvast. In 10 stappen word je aan de hand meegenomen. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Stap voor stap krijg je een goed overzicht van het proces. Je ziet wat onze uitvaartverzorger voor jou kan betekenen. En je leest precies wat er van jou wordt verwacht en op welk moment.

Wensenboekje

Wat vind jij belangrijk bij jouw afscheid? Het is fijn als anderen van jouw wensen op de hoogte zijn. Vul een wensenboekje in. Ze kunnen dan makkelijk de juiste keuzes maken.

Een wensenboekje kun je altijd invullen. Ook als je nog prima gezond bent. Af en toe pas je het aan. Het groeit met je mee. Wensen en smaak veranderen vaak met de jaren.

Praten is zinvol

Waarom zou je over je dood praten? Zeker wanneer je nog gezond bent? Een gesprek over je eigen sterfelijkheid is persoonlijk. Het gaat over je kwetsbaarheid. Het zorgt voor verbinding.

Er is bijna geen onderwerp te bedenken dat mensen meer bij elkaar brengt. Je leert elkaar heel goed kennen. Het is van grote waarde. Het verdiept de verbinding tussen jou en anderen.

Wensengesprek

Je kunt je wensen door ons op papier laten zetten. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Onze uitvaartverzorger komt dan bij je op bezoek. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis.

Hoe ziet jouw leven eruit? Met welke mensen voel jij je verbonden? Welk beeld heb je bij je uitvaart? Door de juiste vragen te stellen krijgen we een goed beeld van wat jij belangrijk vindt.

Tijdens een tweede ontmoeting ontvang je een uitgewerkte samenvatting van jouw keuzes op papier.

Inclusief een begroting van de kosten. Zo weet je ook financieel precies waar je aan toe bent.

Als je overlijdt, zijn jouw wensen bekend. Dit geeft rust en biedt je naasten houvast.

Afscheidskamer “Duinen”
Van Gorp uitvaartzorg

Onze afscheidskamers

Wij bieden je de mogelijkheid om op warme en sfeervolle wijze afscheid te nemen.

Wat kost een uitvaart?

We krijgen vaak de vraag wat een uitvaart kost. Een goede vraag. Je wilt zekerheid hebben. Geen verrassingen achteraf. Wij zijn altijd duidelijk over geld. We gaan niet zomaar een bedrag roepen. De variatie in uitvaarten is groot. Bij een sober afscheid thuis hoort een ander financieel plaatje dan bij een uitbundige samenkomst in het theater.

De kosten hangen af van je voorkeuren. Daarom willen wij met jou in gesprek. Vragen stellen en voorbeelden geven. Daarna ontvang je van ons een heldere begroting. Gebaseerd op jouw verhaal en jouw wensen. Wij zetten alles overzichtelijk op papier. Daarbij houden we ook rekening met uitvaartverzekeringen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij geven je zekerheid: de hoogte van de factuur is nooit een verrassing.