Financiën

Wel of niet verzekerd, je kunt ons altijd direct bellen. Veel mensen hebben een uitvaartverzekering. Meestal bij Dela, Ardanta, Reaal of elders. De uitkering van de verzekering regelen wij voor jou. Je hebt er geen omkijken naar. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor een liefdevol afscheid.

Wat kost een uitvaart?

We krijgen vaak de vraag wat een uitvaart kost. Een goede vraag. Je wilt zekerheid hebben. Geen verrassingen achteraf. Wij zijn altijd duidelijk over geld. We gaan niet zomaar een bedrag roepen. De variatie in uitvaarten is groot. Bij een sober afscheid thuis hoort een ander financieel plaatje dan bij een uitbundige samenkomst in het theater.

De kosten hangen af van je voorkeuren. Daarom willen wij met jou in gesprek. Vragen stellen en voorbeelden geven. Daarna ontvang je van ons een heldere begroting. Gebaseerd op jouw verhaal en jouw wensen. Wij zetten alles overzichtelijk op papier. Daarbij houden we ook rekening met uitvaartverzekeringen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij geven je zekerheid: de hoogte van de factuur is nooit een verrassing.

Wensenboekje

Wat vind jij belangrijk bij jouw afscheid? Het is fijn als anderen van jouw wensen op de hoogte zijn. Vul een wensenboekje in. Ze kunnen dan makkelijk de juiste keuzes maken.

Een wensenboekje kun je altijd invullen. Ook als je nog prima gezond bent. Af en toe pas je het aan. Het groeit met je mee. Wensen en smaak veranderen vaak met de jaren.